4.10. Afsluttende bemærkninger

Om jeg så havde haft alverdens papir til rådighed bliver jeg aldrig færdig med at fortælle om LaTeX. Det skyldes (som jeg håber du har fornemmet indtil nu) at kombinationsmulighederne er ganske ufattelige. Selv efter at have brugt LaTeX til stort set alt i over 6 år, kan jeg stadig lære nye ting (en del af det er dog nærmere ren TeX), og ved der er masser af ting jeg ikke forstår. Selvom dette kun er en kort introduktion håber jeg dog at du har fået noget ud af det. Har du det har du gjort mig glad! :-)

Der er skrevet meget litteratur om LaTeX, men ikke ret meget på dansk, og slet ikke noget der ikke har fået mig til at krumme tæer over alle de uvaner der blev videregivet til de uvidende stakler der kom for skade at læse det. Derfor denne tekst. Hvis du nu har fået lyst til at lære mere om LaTeX, så er her en række bøger der er ret populære:

Alle bøgerne udgives af Addison-Wesley, og en del af overskuddet går til LaTeX3-projektet, så ved at købe dem støtter du også udviklingen af nye og bedre versioner af LaTeX.